SM & USM-KVAL 

Online 17-30:e Maj

Kvalet är igång, nedan hittar ni all information!

Test 3 Beskrivning

Strength

Scorecard Test 3 & 4

Test 4 Beskrivning

Mixed Modality

Scorecard Test 3 & 4

Test 1 Beskrivning

Endurance

Scorecard Test 1 & 2

Test 2 Beskrivning

Body Weight

Scorecard Test 1 & 2

Vill DU ta chansen att få representera Sverige i ett landslag på VM?

Första steget mot VM är att anmäla dig och köra kval! Det blir fyra tester på två veckor, som utförs på distans. Gör testerna och se om du kan kvalificera dig till de Svenska Mästerskapen som går av stapeln efter sommaren.

På grund av rådande omständigheter så blir det även i år ett onlinekval men vi jobbar hårt och hoppas på att kunna arrangera SM och USM fysiskt. Detta är inte klart ännu men vi har som målsättning att det går av stapeln i slutet på augusti/början på september. Vi kommer självklart gå ut med information så fort allt är på plats. 

Observera att enligt tidigare information är det ett nytt kval för 2021 även om det inte blev något SM förra året. Vi räknar ej med några resultat från föregående år.

Anmälan till kvalet har öppnat!

Anmälan stänger 23:e maj.

För att deltaga i kval/SM måste du vara ansluten till en förening samt inneha tävlingslicens.

Föreningar finns över hela landet och kostnaden för medlemskap för ett år varierar. För att hitta din förening klicka här. Om du tänker delta i SM/ USM måste du dessutom lösa en tävlingslicens. Den kostar 150:-. Licens hittar du under formulär på mina sidor när du har skaffat medlemskap i en förening och är inloggad i vårt medlemssystem MyClub. Medlemskap + licens måste vara registrerat senast 23:e maj. Anmälan till SM-kvalet sker via länken ovan.