UNGDOMSLÄGER

Datum: 4-5 Juni (Anmälan stänger 29 maj)

Var: Falun

Åldrar: 13–20 år (U14 till U20). 

Pris: 600 kr

Tider: Start 12:00 lördagen och slut 15:00 på söndagen. 

Kontakt: Charlie Karlsson, 0730218366.

Efter ett mycket populärt läger i Halmstad i höstas är vi är stolta över att presentera det andra ungdomslägret i funktionell fitness arrangerat av ungdomssektionen på Swe3F! Lägret är öppet för alla mellan 13–20 år utan krav på tidigare erfarenhet inom träning eller tävling. Vi vet att du kommer utmanas och coachas just efter dina förutsättningar, oavsett om du är ny utövare eller tävlat på svenska mästerskapen. Detta är även ett unikt tillfälle att träffa andra utövare och knyta kontakter över hela landet. 

Lägret består av fyra pass med vardera inriktningen gymnastik, tyngdlyftning, löpning samt funktionell fitness. Det blir även minst ett pass med teori om sporten och träningsformen funktionell fitness. Vi har den fantastiska möjligheten att få träna ihop på Måndagsklubben Crossfit Falun och deras fina lokaler med utrustning i högsta klass! Löpningen kommer vara utomhus så ta med kläder för alla tillfällen!

Antal deltagare är 25. Det är öppet även för icke föreningsanslutna men medlemmar i en förening har förtur till deltagarplatserna. Vid anmälan stäms medlemskap av och om medlemskap finns skickas en faktura. Saknas medlemskap i en förening så inväntas anmälningstidens slut och eventuellt kvarvarande platser fördelas därefter. 

Boende ansvarar deltagare själva för att ordna. Vi fått till en deal med First Hotel Grand. För rabattkod (15%) och info om hur ni bokar hör av er till Linda. Ni får även denna info i mail när ni erhållit en plats.

Det planeras för gemensam middag och aktivitet på lördagskvällen, samt gemensam lunch på söndag. Kostnad för middag och lunch står deltagarna själva för. 

Vi ser mycket fram emot att träffa dig i Falun i juni!

 

 

 

 

COACHER

Charlie Karlsson

Charlie Karlsson

Coach

Fyrfaldig landslagsatlet och tvåfaldigt svensk mästare i funktionell fitness. Head Coach på Vagnhallen Crossfit i Göteborg.

 

Stefan Stenman

Stefan Stenman

Coach

Coachar både landslagsatleter och motionärer inom främst löpning men även inom funktionell fitness. Högt fokus på den mentala aspekten och mindset vid prestation. Jobbar på Måndagsklubben Falun.

 

Tim Holmgren

Tim Holmgren

Coach

Trefaldig landslagsatlet. Personlig tränare och coach på Måndagsklubben Falun.

Elvira Ek

Elvira Ek

Coach

Tillhörde landslaget 2021 och tiofaldig världsrekordsinnehavare i ski-erg. Coach och kostcoach samt personlig tränare på Måndagsklubben Falun.

Marcus Herou

Marcus Herou

Coach

Ägare till Måndagsklubben Falun, grundare till Swe3F, Mr. Relentless och Silverrygg. Tappat räkningen över alla år som han varit aktiv i träning. Påstår att han varit landslagsatlet i karate.